Nye medlemmer

Vi ønsker oss flere medlemmer. Interessert? Ta kontakt med oss på epost: fredrikstad@soroptimistnorway.no eller med president Heidi Oehmichen, tel. 416 11 918

 

Halldis Valestrand ( i midten, fadder Wenche Ellefsen t.v., president Heidi Oehmichen t.h.) ble tatt opp i Fredrikstadklubben 11.10.23. Hun kommer fra Tromsøklubben. Halldis har erfaring fra mange års engasjement og medlemskap i forskjellige organisasjoner, også kvinneorganisasjoner. Hennes faglige forankring er samfunnsgeografi, samfunnsplanlegging og kulturforståelse der kvinne-og kjønnsperspektiv har vært fokus. Hun kom tidlig til Universitetet i Tromsø, ble etter hvert professor, og var med på å sette kvinneforskning på timeplanen. 

Linda Frøynes (t.v.) (president Heidi Oehmichen t.h.) ble tatt opp på klubbmøtet 14.9.22. Fadder er Jorunn Ofstad. Hun er fra Os utenfor Bergen. Hun er farmasøyt og har jobbet flere steder i landet før hun flyttet til Fredrikstad i 2016. I dag er hun daglig leder på apotek på Kråkerøy.

Marit Mundahl (t.h.) (president Heidi Oehmichen t.v.) ble tatt opp som medlem 8.mars 2023. Faddere er Lise Mamre og Marit Aasbrenn. Hun har jobbet bl.a. som virksomhetsleder i barnehage, rektor på Kurland skole i Sarpsborg, leder for Pedagogisk Senter i Fredrikstad kommune, og har i flere år vært etatsjef i skoleetaten i Fredrikstad. Nå jobber hun som spesialrådgiver i Fredrikstad kommune.